- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
attilav2 #8261 üzenetére
Lehet hogy a veracrypt telepítő szúrta el a rendszert, a veracrypt mount.veracrypt állománya volt az egyetlen a /usr/sbin-ben levő bináris. Lehet a veracrypt telepítő szkriptje csinált a /usr/sbin-ből valódi mappát, de az is lehet hogy már korábban valami elcsezte a rendszert és csak utána telepítettem a vercryptet. A veracryptre vagy egy aur-os app-ra gyanakszok. Vigyázni kell a külső forrásokkal. Magyarch live alatt töröltem a /usr/sbin-t és symlinkeltem a /usr/bin-t /usr/sbin néven, a műtét úgy tűnik sikerült, bootkor nem jelzett az init hibát. Spotify szokott még rendetlenkedni, sokszor akadozik nem játszik le, de ez betudható annak hogy alapvetően debianra fejlesztették és archon nem tökéletes. Debian 11-en jól megy. Különbség még a debian és arch között hogy a debian még a LUKS jelszó bekérése előtt betölti a vga drivert, az arch csak a LUKS prompt után tölti be. Debian telepítőben ki tudtam választani a titkosított partícióra a noatime discard flageket, és működik az fstrim
Samsung840-nél a continous(folyamatos trim blacklistelve van a kernelben a ha jól tudom), ezért időnként futtatnom kell az fstrim-et, vagy van rá systemd service de abban nem bízom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest