-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
growler
üzenetére
Szerintem nem éri meg debian csomagokat feltaknyolni, ha elérhető az aur-ban azt kell választani, ha nem elég friss az aur által buildelt csomag át lehet írni a PKGBUILD-ban a deb csomag elérési útját verziószámát stb, és akkor a frissebbet is lebuildeli és felrakja.
Én a chromium vaapi ubuntus ppa változatát taknyoltam fel hasonló módon kézzel ahogy frawly írta, a youtube vga gyorsítás ment vele, de a felrakás módja szétcseszte a jogokat a rendszerkönyvtárakban így más programok hibásan kezdtek működni
végül rendszer reinstallal sikerült rendbehozni, szóval aki nem ért nagyon az unix jogokhoz az ne nagyon taknyoljon fel manuálisan más disztróhoz való csomagokat, akár nagy szívás is lehet belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
végül rendszer reinstallal sikerült rendbehozni, szóval aki nem ért nagyon az unix jogokhoz az ne nagyon taknyoljon fel manuálisan más disztróhoz való csomagokat, akár nagy szívás is lehet belőle.
BoB