Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen pedig először működött és a linux mint még most is működik párhuzamosan a windows bootjának a tönkretétele nélkül, ennek van egy efi fájlja a Microsoft\boot mappában és az valószinüleg egy átnevezett shimx64.efi, vagy arra mutat rá.
"Az efibootmgr kimenetedből nekem az jön le, hogy véletlenül MBR-rel particionáltad az adott meghajtót, vagy tévedésből egy másik, MBR-es meghajtód partíciójára hivatkozol (mert rosszat adsz meg az efibootmgr-nek)." ... Nem az egész masinában egy nvme lapka van , ott van alább a gparted képe . Ő a /dev/nvme0n1 ssd. Az efibootmgrnek a Gentoo efibootmgr wiki oldala alapján , annak mintájára adtam meg a paramétereket. Nem lehet hogy az a baj, hogy nekem a sudo efibootmgr -c -L "Grub_arch" -l '\EFI\Arch\grubx64.efi' szöveg helyett a sudo efibootmgr -c -L "Grub_arch" -l '\efi\EFI\Arch\grubx64.efi' szöveget kellene írnom ?
Kitakaríthatom szerinted a BIOS flashelés után az EFI mappában felejtett HP mappát, az nemigen kell oda.
Mindjájrt nézem az lsblk és fdisk -l kimenetet. Addig is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB