Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
húú jó nagy fába vágtam a fejszémet!
Szóval adott a PI két micro HDMI kimenete. Eddig ebből egyet használtam, (HDMI-A-1)output HDMI-A-1 resolution 1920x1080 position 1920,0 transform 90 subpixel rgbviszont jó lenne úgy beállítani, hogy mondjuk a $mod+t lenyomására átvált TV-re, $mod+m -re meg vissza. De úgy látom sokféle működés összehozható: (Left, Right, Mirror...)
# Screen modes. Note mirroring is not yet properly supported by sway :(set $mode_display AUX SCREEN: (l) LEFT (r) RIGHT (o) OFF (m) MIRRORmode "$mode_display" {bindsym l output $scr_aux enable, output $scr_main pos 0 0, output $scr_aux pos -$native_width 0, mode "default"bindsym r output $scr_aux enable, output $scr_main pos 0 0, output $scr_aux pos $native_width 0, mode "default"bindsym m output $scr_aux enable, output $scr_main pos 0 0, output $scr_aux pos 0 0, mode "default"bindsym o output $scr_aux disable, mode "default"# back to normal: Enter or Escapebindsym Return mode "default"bindsym Escape mode "default"}bindsym $mod+x mode "$mode_display"Na most erre kellene valahogy ráhegeszteni az én Monitor/TV párosomat:
Monitor:
output HDMI-A-1 resolution 1920x1080 position 1920,0 transform 90 subpixel rgbTV (ma jött a kábel, még nem próbáltam)
output HDMI-A-2 resolution 3840x2160 position 3840,0 subpixel rgbEzeket a $scr_aux , $scr_main bejegyzéseket nem vágom
a működés tiszta sor.
Nyomok egy $mod+x -et, majd kapok egy kis menüt amiből kiválaszthatom az l, r, m, o opciót
Forrás: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Filmvilág
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a működés tiszta sor.
BoB