Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
free -mtotal used free shared buff/cache availableMem: 3394 644 157 159 2593 2548Swap: 0 0 06.7GB-os anyagnál, 60MB/s letöltési sebesség mellett.
RPI topikban ezt az okosságot kaptam. [link]
Azért látszik kevesebbnek a mem, mert az RPi integrált GPU-jának 512MB van megadva.
A rendszer 32 bites (armv7l) A 64 bites még annyira sem hivatalos mint ez, illetve majdnem minden update után hegeszteni kell rajta valamit...Természetesen SSD-röl fut a rendszer.
Jah igen Chromium! Ugye én 2003 óta használtam FF-et, de egyik nap gondoltam teszek egy próbát a Chromium-al már csak azért is, mert a 87-töl már alapból hozza a wayland támogatást. (jelenleg 85-nél jár)
Már az első indításnál feltűnt, hogy a valami eszeveszett sebes
Az ARM-es FF ehhez képes egy kövület. Uccu neki kapcsoltam is egy VA-API-t és áhhh, nem akarom elhinni amit látok, valami eszméletlen mennyire más élmény mint a róka. Erősebb, x86 hardware-en nem jön ki a különbség, de itt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az ARM-es FF ehhez képes egy kövület. Uccu neki kapcsoltam is egy VA-API-t és áhhh, nem akarom elhinni amit látok, valami eszméletlen mennyire más élmény mint a róka. Erősebb, x86 hardware-en nem jön ki a különbség, de itt...
BoB