Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
anorche1
üzenetére
Octopi-t sose használtam. Ha találgatnom kéne, akkor terminálból megkap valami parancssori opciót, amit a dmenu nem nyújt neki, és ennek hiányában nem fut. Terminálból is csak így egymagában hívod meg, egy parancsként, semmi kapcsoló mögötte? Esetleg terminálból indítva a megfelelő jogosultsággal indul, míg dmenu-ből indulva nem.Pamac nem jó helyette? Vagy a terminálos octopi parancsra csinálsz egy gyorsbillentyűt?
Ahogy olvasom, a PCmanFM-qt-ben nem lehet letiltani ezt a smooth scrollt. KDE alatt le lehet, de ebben a fájlkezelőben nem. Ez elég ostoba volt részükről, beletenni egy megkérdőjelezhető feature-t, és nem kikapcsolhatóvá tenni. Pedig nem is azért írtam, mert LXQt alatt bele fogsz futni, erről a smooth scrollingról még a KDE kapcsán tettem csak említést.
Egyébként ha nem ragaszkodsz az egész Qt-ökoszisztémához, akkor lehet az LXQt alapjául szolgáló Openbox-ot is futtatni, picom kompozitorral (és mondjuk tin2 vagy polybar panellel), és Gtk3 alkalmazásokkal, pl. a PCmanFM-nek van Gtk-s változata, abban nincs smooth scrolling.
Eset
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa Rally
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB