Hirdetés
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
anorche1
üzenetére
Octopi-t sose használtam. Ha találgatnom kéne, akkor terminálból megkap valami parancssori opciót, amit a dmenu nem nyújt neki, és ennek hiányában nem fut. Terminálból is csak így egymagában hívod meg, egy parancsként, semmi kapcsoló mögötte? Esetleg terminálból indítva a megfelelő jogosultsággal indul, míg dmenu-ből indulva nem.Pamac nem jó helyette? Vagy a terminálos octopi parancsra csinálsz egy gyorsbillentyűt?
Ahogy olvasom, a PCmanFM-qt-ben nem lehet letiltani ezt a smooth scrollt. KDE alatt le lehet, de ebben a fájlkezelőben nem. Ez elég ostoba volt részükről, beletenni egy megkérdőjelezhető feature-t, és nem kikapcsolhatóvá tenni. Pedig nem is azért írtam, mert LXQt alatt bele fogsz futni, erről a smooth scrollingról még a KDE kapcsán tettem csak említést.
Egyébként ha nem ragaszkodsz az egész Qt-ökoszisztémához, akkor lehet az LXQt alapjául szolgáló Openbox-ot is futtatni, picom kompozitorral (és mondjuk tin2 vagy polybar panellel), és Gtk3 alkalmazásokkal, pl. a PCmanFM-nek van Gtk-s változata, abban nincs smooth scrolling.
Eset
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Autós kamera eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB