Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Nem a verzioval van a gond. Manjaro alatt lefrisitettem (arra, amin arch -on is van), illetve archon downgradeltem (arra, amin manjaro volt), ujra is inditottam a gepeket, de archon tovabbra sem volt jo, manjaron igen.
Egy masik kerdesem is lenne kozben. Kde konsolban hogy lehet beallintani, hogy a
[felhaszanalonev@gepnev]mas szinu legyen mint az, amit irok, vagy ami a programnak a kimenete?
Settings/Edit Current Profil/Appearence alatt megtalaltam a temakat, meg engedi szerkeszteni az altaluk hasznalt szineket, de sajnos egyszerre valtozik minden szoveg szine (foreground sor elso oszlopban talalhato szinulesz minden).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Video digitalizálás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Görkoris topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB