Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
válasz
vargalex #7443 üzenetére
Nem a verzioval van a gond. Manjaro alatt lefrisitettem (arra, amin arch -on is van), illetve archon downgradeltem (arra, amin manjaro volt), ujra is inditottam a gepeket, de archon tovabbra sem volt jo, manjaron igen.
Egy masik kerdesem is lenne kozben. Kde konsolban hogy lehet beallintani, hogy a
[felhaszanalonev@gepnev]
mas szinu legyen mint az, amit irok, vagy ami a programnak a kimenete?
Settings/Edit Current Profil/Appearence alatt megtalaltam a temakat, meg engedi szerkeszteni az altaluk hasznalt szineket, de sajnos egyszerre valtozik minden szoveg szine (foreground sor elso oszlopban talalhato szinulesz minden).
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest