Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Elképzelhető, hogy jó lesz amit javasoltál, viszont a 25. sorban valami nem tetszik neki.
rtorrent: Error in option file: ~/.rtorrent.rc:25: Bad return code.
Kiemeltem a 25. sort:## Create instance directories
execute.throw = sh, -c, (cat,\
"mkdir -p \"",(cfg.download),"\" ",\
"\"",(cfg.logs),"\" ",\
"\"",(cfg.session),"\" ",\
"\"",(cfg.watch),"/load\" ",\
"\"",(cfg.watch),"/start\" ")Próbáltam úgy módosítani a 24. és 25. sort, hogy a ne hozza létre, ne használja a start/load foldereket, de sajnos nem sikerűlt. Annyi lenne a lényeg, hogy csak és kizárólag a /home/alucard/Downloads/ mappa alatt figyelje a *.torrent fájlokat, mivel böngészőből automatikusan minden ebbe a mappába zuhan be, és ha ezt módosítom, akkor csak a torrent miatt állandóan browseolni kell... felesleges.
Ha ez megvan, a többit már én is be tudom állítani. (DHT, max peer stb)bemásolom a konfig elejét az instance layout-tal együtt:
## Instance layout (base paths)method.insert = cfg.basedir, private|const|string, (cat,"/mnt/PiDirve1/")method.insert = cfg.download, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),"Downloads/")method.insert = cfg.logs, private|const|string, (cat,"/home/alucard/.local/share/rtorrent/log/")method.insert = cfg.logfile, private|const|string, (cat,(cfg.logs),"rtorrent-",(system.time),".log")method.insert = cfg.session, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),".session/")method.insert = cfg.watch, private|const|string, (cat,"/home/alucard/Downloads/")## Create instance directoriesexecute.throw = sh, -c, (cat,\"mkdir -p \"",(cfg.download),"\" ",\"\"",(cfg.logs),"\" ",\"\"",(cfg.session),"\" ",\"\"",(cfg.watch),"/load\" ",\"\"",(cfg.watch),"/start\" ")
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1db! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB