Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- iPad topik
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex #6701 üzenetére
OFF
Nihhiiiincs? Én is azt hittem mikor odakerültem a céghez, aztán elkezdte sorolna a bbérügy szakértő, aki a navos oktatást is szokott tartani, hogy akkor miből is áll ez az egész, aztán 1 perc után mondtam neki, hogy köszönöm ennyi elég is, mert a felét sem értettem már. Én is azt hittem hogy van a bár, pár adó, szabadság, esetleg rugalmas munkaidő, gyed- gyes egy-két ilyen faszság, oszt kész. Hát nagyon nem
Indexelés amúgy rendben van. Mivel MSSQL-es, így egy-egy lekérdezést végig lehet monitorozni, és persze azt is, hogy melyik tábla, melyik részében tölti a legtöbb időt, de így idő után nincs tovább. Mondjuk Google Spanner-jére kíváncsi lennék, mert ott nincs ilyen gond mint a sima MSSQL, vagy MySQL-ben. Hatalmas adatokkal is könnyen elbánik. No de ennyi, mert ez mégiscsak Linux fórum
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest