Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Memóriafoglalásra nem vettem észre jelentős különbséget. Abban viszont egyetértek, hogy a GPU gyorsítás nem számít, mert ha a WM felett fut kompozitor vagy be van kapcsolva X.org-on a DRI hardveres gyorsítás, akkor úgyis OpenGL gyorsítani fog minden X.org-os alkalmazást, Firefox, xterm, urxvt, Termite, Alacritty.
Termite-ot én is jobban szeretem, a vim-kijelölésmód miatt. Ez az Alacrittyből hiányzik, meg a görgetése is elég primitív az utóbbinak, Ctrl+Shift+PgUp/PgDn-ra görget, és csak sok sornyit, egy soros görgetést nem találtam benne, ami gáz.
Így csábítana a Termite vissza, de Archon kívül egyik disztró tárolójában sincs meg, így fordítani kell jellemzően, és a fordításának rohadt sok függősége van. Én meg gentoo-zni akarok később, és nem akarok emiatt szívni.
Amivel most kísérletezek, az a Luke Smith által módosított st, azaz a suckless-féle Simple Terminal. Egyedül a színek nem stimmelnek, azért nem vettem még használatba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyomtató topik
- PlayStation 5
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB