Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Voidot nem használom még régóta. Nem rossz, használható, de az Arch szerintem lényegesen jobb disztró. Én csak azért váltottam, hogy a systemd-t elkerüljem. Ha nem zavar a systemd, mindenképp Archon maradj.
(#6629) Siriusb: ez LVM over LUKS vagy fordítva? Ilyen felállásban ez egyszerű módon nem oldható meg. Én úgy csinálnám, hogy a cél SSD-n létrehoznám a boot partíciót, meg a LUKS partíciót, LVM-mel. Létrehoznám rajta a logikai köteteket meg azon a fájlrendszereket is, és fel is csatolnám. Meg felcsatolnám a régi SSD-n is a fájlrendszereket. Majd egyszerű fájlmásolással mindent átvinnék a két SSD között, fájlrendszerenként. A végén meg az új SSD-n az Arch indulásához módosítani kell a fájlrendszer vagy partíció UUID-it. Lehet van ennél egyszerűbb megoldás, amit nem ismerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB