Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Egy érdekes jelenségre figyeltem fel, frissült a clementine és hiányolt egy protobuf libet nem indult, észrevettem hogy a protobuf csomag viszont nem frissült amiben van a kérdéses lib. Az arch oldalán a packages részen viszont látom hogy a protobuf frissült csak a mirrorok nem követték le. Letöltöttem a frissebb protobufot az arch oldaláról és pacman -U val helyi csomagként felraktam. Így már indult a clementine. Ezek szerint zavar van az arch mirror rendszerében. Hm... lehet hogy a clementine fork strawberry tartotta vissza a protobuf frissülését, mert most meg az nem indul, az eggyel régebbi libet hiányolja. Most ledúrtam a clementine-t majd a strawberry-t is, mindkettőt újraraktam, most mindkettő elindul, sőt a mirrorról már ezek frissebb verziói jöttek le. Néha zavar van az erőben
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen széket vegyek?
- Gumi és felni topik
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Kutya topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB