-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem nem érdemes bíbelődni a jmtpfs és társaival bíbelődni. Annak idején gondolkoztam én is rajta, hogy minél kevesebbet telepítsek, minél könnyebb legyen a rendszer, de ez már teljesen ésszerűtlen szint. Én nagyon gyorsan úgy döntöttem, hogy marad a gvfs-mtp és szépen automatikusan teszi a dolgát (enélkül is épp elég bill kombót használok, nem hogy még mtp használatra is). Amúgy én még feltettem emellé an android-udev csomagot is, mert volt a kezeim között pár telefon, amik nem működtek ezen csomagban levő udev szabályok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB