- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem nem érdemes bíbelődni a jmtpfs és társaival bíbelődni. Annak idején gondolkoztam én is rajta, hogy minél kevesebbet telepítsek, minél könnyebb legyen a rendszer, de ez már teljesen ésszerűtlen szint. Én nagyon gyorsan úgy döntöttem, hogy marad a gvfs-mtp és szépen automatikusan teszi a dolgát (enélkül is épp elég bill kombót használok, nem hogy még mtp használatra is). Amúgy én még feltettem emellé an android-udev csomagot is, mert volt a kezeim között pár telefon, amik nem működtek ezen csomagban levő udev szabályok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB