Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Ismét kellene egy kis segítség, mert elakadtam. Egy Androidos telót csatlakoztatok USB kábellel a rendszerhez. MTP protokollal szeretnék a belső tárhelyhez hozzáférni.
Ez Debian-on két csomag telepítésével működik. Tallózható a rendszer fájlkezelőjével a teló háttértára.
Elolvasva az Arch-Wiki-t.
[link]
Ezeket a csomagokat tettem fel:
-mtpfs 1.1-3, jmtpfs 0.5-2, simple-mtpfs 0.3.0-1 és go-mtpfs-git 20190802-1
Ezt is elvégeztem a wiki alapján.[archlabs@archlabs ~]$ mtpfs -o allow_other ~/mntListing raw device(s)Device 0 (VID=0b05 and PID=5f02) is a Asus Zenfone 2 ZE550ML (MTP).Found 1 device(s):Asus: Zenfone 2 ZE550ML (MTP) (0b05:5f02) @ bus 1, dev 2Attempting to connect deviceAndroid device detected, assigning default bug flagsError 1: Get Storage information failed.Error 2: PTP Layer error 02fe: get_handles_recursively(): could not get object handles.Error 2: Error 02fe: PTP Data ExpectedListing File Information on Device with name: (NULL)LIBMTP_Get_Storage() failed:-1Error 2: PTP Layer error 2002: Error getting friendlyname.Error 2: Error 2002: PTP General Error[archlabs@archlabs ~]$
Ezt is.[archlabs@archlabs ~]$ simple-mtpfs --device 1 ~/mnt[archlabs@archlabs ~]$
Az/etc/fuse.conf-ban kivettem a #-et auser_allow_otherelől.[archlabs@archlabs ~]$ cat /etc/fuse.conf# The file /etc/fuse.conf allows for the following parameters:## user_allow_other - Using the allow_other mount option works fine as root, in# order to have it work as user you need user_allow_other in /etc/fuse.conf as# well. (This option allows users to use the allow_other option.) You need# allow_other if you want users other than the owner to access a mounted fuse.# This option must appear on a line by itself. There is no value, just the# presence of the option.user_allow_other# mount_max = n - this option sets the maximum number of mounts.# Currently (2014) it must be typed exactly as shown# (with a single space before and after the equals sign).#mount_max = 1000[archlabs@archlabs ~]$Sajnos csak a "CD-ROM" jelenik meg a fájlkezelőben.
Mit kellene még csinálni?
Összegabalyodtam egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB