Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Próbálgatom az OpenSuse Tumbleweed-et virtualboxban mert kiváncsi vagyok
Messze nincs ennyire jó wikije mint az Arch-nak. Frissíteni sem akar pedig már kijött belőle egy a telepítésemhez képest két nappal frissebb iso, ennek ellenére a zypper nem talál frisebb csomagokat. Szerintem Az Arch a világ legjobb linuxa!
Legáttekinhetőbb rendszer, legjobb wiki. Megérdemelné a distrowatch-on a tartós első helyezést. Most az első ötben vannak az Arch és származékai:
https://distrowatch.com/dwres.php?resource=ranking
https://distrowatch.com/dwres.php?resource=popularity
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Messze nincs ennyire jó wikije mint az Arch-nak. Frissíteni sem akar pedig már kijött belőle egy a telepítésemhez képest két nappal frissebb iso, ennek ellenére a zypper nem talál frisebb csomagokat. Szerintem Az Arch a világ legjobb linuxa!
Legáttekinhetőbb rendszer, legjobb wiki. Megérdemelné a distrowatch-on a tartós első helyezést. Most az első ötben vannak az Arch és származékai:
BoB