Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
A dir működik, az ls parancsra van drótozva, ugyanaz a kettő. De nem erre céloztam, hanem arra, nem is érzed, hogy bizonyos megszokásaid Windowsról vannak. Nyilván idővel egyre kevesebb lesz. Én is csak akkor vettem észre ezeket, mikor már elhagytam őket, hogy milyen feleslegesek voltak. Szerintem már neked is érezned kell, hogy egy Arch + Openbox mennyire más ahhoz képest, mint amikor elkezdtél linuxozni. De mikor még nekikezdtél, akkor nem tudtad, hogy lesz még fejlődés, windowsmentesebb gondolkodásmód később, de lett.
Vannak, akiknek többet árt a Windows. Pl. nem egy kezdő akar Linuxon weboldalakról binárist telepíteni a tárolók helyett, vírusirtót meg tűzfalat akarnak feltenni Linuxra is, meg WinRar-t, Total Commandert használnak Wine alatt. Minden jogosultságot chmod 777-tel oldanak meg, lehetőleg az egész partíción. Mindent jelszó nélkül akarnak használni, rendszergazdaként és hasonlók. Nyilván ők nem érzik, hogy ezek windowsos berögződések, de valójában azok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Diablo IV
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB