Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Házimozi belépő szinten
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
És valóban, azt is választottam, mert 1 függőséget pakolt csak fel, meg az xfce paneljét használom (tint2-ben a középrepakolás szinte kivitelezhetetlen volt), úgyhogy ez a 2 ok amiért választottam. Viszont az autoconfigba nem kellett bepakolnom, de ez nyilván azért van, mert xfce panelt használok, ő pedig automatán betölti az összes pluginjét amit feltettem (battery, datetime) Funkcióra is tetszik, alap ikonja is jó, és teljesen korrektül és használhatóan működik amire nekem kell (távasztali munkákhoz jön jól, csak ezért kellett).
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB