Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Dell E7270 notebook. Akkumulátor töltöttség mérést/kijelzést lehet kalibrálni?
Egy ideje az a helyzet hogy nem tudom lemeríteni teljesen az akkumulátort. Első alkalommal amikor észre vettem 55%-ig. Majd néhány alkalom múlva már 35%-ig tudtam lemeríteni. Tegnap már 23%-ig merült miután 6%-nál jött a figyelmeztetés hogy tegyem fel tölteni. Sajnos sosem láttam mi történik pontosan. Lehet hogy a fenti még utoljára látott értékről hirtelen ugrott 6%-ra vagy gyorsan de folyamatosan változott. Úgy tűnik, hogy jó irányba halad a folyamat. Egy két hetente használom akkuról. Lehet ez a baj.
Mit lehet tenni ebben az esetben? Próbáltam keresni a nagy interneten, de nem találtam még megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB