Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Elakadtam.
Szépen feltettem a rendszert, wifivel, openboxal és a sallangokkal. Újraindítás, és azóta nincs wifi.
Mindig azt írja a ping-re, hogy "Átmeneti névfeloldási hiba". Úgy tudom működésre bírni, ha minden rendszerindításnál ezt írom be sorba:sudo killall dhcpcd
sudo ip link set dev wlp2s0 down
sudo wifi-menu
sudo dhcpcdNode ez nem megoldás ugye.
Mi a fenét tudok kezdeni? 
Ez egy Lenovo G500 laptop egy Qualcomm Atheros AR9485 wifivel, amihez az ath9k driver töltődik be. Reggel 8-tól próbálom megfejteni google segítségével, de semmi nem vezetett eddig megoldásra! Valakinek ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Házimozi haladó szinten
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- sziku69: Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Bundle topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szépen feltettem a rendszert, wifivel, openboxal és a sallangokkal. Újraindítás, és azóta nincs wifi.
Mindig azt írja a ping-re, hogy "Átmeneti névfeloldási hiba". Úgy tudom működésre bírni, ha minden rendszerindításnál ezt írom be sorba:
Mi a fenét tudok kezdeni? 

BoB