Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az msata SSD tényleg drágább, 15 alatt nem is nagyon van jó minőségű 12GB-os. Amúgy jelennek meg még újak ezzel a csatolóval is, van még időd válogatni.
Valóban, Linuxon pl. a fájlrendszer is eleve tartalékol, az ext4-nél valami 5% ez
Ez ki is ment a fejemből, ebből is látszik, milyen elavult a Win fájlrendszere......
3D TLC-s SSD-kről épp nemrég olvastam, nem olcsók, átlagfelhasználó elvan egy mezei SSD-vel is, én az elsőt pont akkor vettem, mikor kifutó lett az Intel 520 10GB, a laptopba meg vettem egy használt Fury 120-ast. Ezek elketyegnek még jó darabig. 16K-s meg a többi align-ról még nem is hallottam, ezért jó, hogy legalább valaki követi az SSD totyikot!
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest