Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs nekem ezzel gondom, inkább örülök, ha valaki képben van az SSD dolgaival kapcsolatban, mert bár már nem annyira féltjük, mert tudjuk, hogy mindent kibír, a vezérlő adja meg magát úgyis. Ettől még jó, ha tudja a felhasználó, mi micsoda. Hányan tudják szerinted, mi a különbség a 120 és 128 gigás meghajtók között? Mi az overprovisioning?

Te és sokan tudjátok ezeket, de legtöbben nem. Ez viszont helytelen, de legalábbis értelmetlen felhasználói szokásokat alakíthat ki! Feleslegesen hagynak particionálatlan területeket például előbbiek, de akár a trim miatt is.
Szóval csak legyél képben!
Én már nagyon nem vagyok, nem mint ha.....(szerintem, mivel én sem értek hozzá)
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én már nagyon nem vagyok, nem mint ha.....
BoB