Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Igen, úgy jobban látszana. Egyébként a videó alapján sejtem, lagzik neki a kirajzolás, az oka az lehet, hogy a rendszer szoftverrendesen fallback drivert használ (llvmpipe), és nincs hardveres gyorsítás.
Nem tudom, hogy archmerged-re fel tudná-e szögelni az inxi progit, hogy lássuk inxi -Gxxx kimenetéből, hogy milyen drivert használ a GPU.
Bár most nálam az inxi is bugzik, az inxi -Gxxx-re ír ugyan néhány adatot, de a többi adatnál jelzi, hogy glxinfo kéne hozzá, feltettem, de a felbontást ezzel sem jeleníti meg, gondolom a glxinfo nem kompatibilis a waylandes Gnome-mal.
Még egy dolog: ha el lett távolítva a Xorg Intel driver, akkor mindegy mi van a 20-intel.conf-ban, meg pl. a TearFree opció sem érvényes, mert azt csak a Xorg driver tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MÁV topic
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő