Hirdetés
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
De megszopatott most a Xorg gyerekek. Tegnap még használtam a gépet, de már napok óta nem frissítettem az Archom.
Erre ma kapcsolnám be, erre nem indul a grafikus felület, Start LXDE Login Manager... Stop LXDE Login Manager között cikázik a kernelkimenet, lelőni persze nem tudtam, hiába nyitottam új konzolt, visszavágta elém az TTY1-et. Mondom miafax, arra gondoltam, hogy elromlott az SSD vagy a GPU, mivel frissítés nem törhette el.
Bebootolok USB3-as pendrive-ről eltávolítom az LXDM-et, létrehozom az ~/.xinitrc-t, majd reboot, login, startx, erre az X hibával leáll. Akkor látom a kimenetből, hogy az a baj, hogy tegnap este létrehoztam az egér gyorsítására a /etc/X11/xorg.d.conf/ mappában egy 99-libinput-custom-config.conf fájlt, az Arch Wikiben leírtak szerint, az nem tetszett az X-nek. Hogy a rákban tud ez ennyire működésképtelenné válni egyetlen piszlicsáré .conf fájltól, ami nem is a megjelenítéssel kapcsolatos, csak egy libinputos bejegyzés, aminek legrosszabb esetben is csak annyit kéne okozzon, hogy az egér nem lesz érzékenyebb, meg kapnom kéne egy warningot a logban. Faxt már ezt a 30 éves X konstrukciót, ha valami nem tetszik neki, beszopatja az embert. Siethetnének a Wayland-támogatással, mert ez ultragáz már 2018-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corel Draw topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- World of Tanks - MMO
- BMW topik
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- HP 14s-dq5111nh 8F619EA Notebook
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB