- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
De megszopatott most a Xorg gyerekek. Tegnap még használtam a gépet, de már napok óta nem frissítettem az Archom.
Erre ma kapcsolnám be, erre nem indul a grafikus felület, Start LXDE Login Manager... Stop LXDE Login Manager között cikázik a kernelkimenet, lelőni persze nem tudtam, hiába nyitottam új konzolt, visszavágta elém az TTY1-et. Mondom miafax, arra gondoltam, hogy elromlott az SSD vagy a GPU, mivel frissítés nem törhette el.
Bebootolok USB3-as pendrive-ről eltávolítom az LXDM-et, létrehozom az ~/.xinitrc-t, majd reboot, login, startx, erre az X hibával leáll. Akkor látom a kimenetből, hogy az a baj, hogy tegnap este létrehoztam az egér gyorsítására a /etc/X11/xorg.d.conf/ mappában egy 99-libinput-custom-config.conf fájlt, az Arch Wikiben leírtak szerint, az nem tetszett az X-nek. Hogy a rákban tud ez ennyire működésképtelenné válni egyetlen piszlicsáré .conf fájltól, ami nem is a megjelenítéssel kapcsolatos, csak egy libinputos bejegyzés, aminek legrosszabb esetben is csak annyit kéne okozzon, hogy az egér nem lesz érzékenyebb, meg kapnom kéne egy warningot a logban. Faxt már ezt a 30 éves X konstrukciót, ha valami nem tetszik neki, beszopatja az embert. Siethetnének a Wayland-támogatással, mert ez ultragáz már 2018-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netfone
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB