Hirdetés
- Hobby elektronika
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Most nincs előttem Gnome, és nem tudom ígérni, hogy hétvége előtt lesz időm feltenni. Így a látatlanban: a gnome-shell csomag fent van? Mert kéne lennie benne beépített kompozitornak, az ezer százalék, azt nem tudom a beállításoknál melyik ikonról lehet elérni, nincs most előttem Gnome telepítve.
Egyébként meg nem értem, nálam gondot okozott a Xorg Intel driver, leszedtem szintén Archon, és nálam volt kép továbbra is, meg is oldotta a gondjaim. Egyszerűen minden grafikus felület működött tovább normálisan, még a Xorg-osok is, pedig elég sokféle felület van nálam felrakva párhuzamosan, Openbox, Xfce, i3wm, dwm, IceWM, meg egy fél KDE. Az is igaz, hogy tiszta Arch van fent, nem scripttel tettem fel, hanem kézzel, a Wikit követve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Rekordrajt ide vagy oda, elbocsátások jönnek a Battlefield-stúdióknál
- Gumi és felni topik
- World of Warships
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hobby rádiós topik
- Gitáros topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB