Hirdetés
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Most probaltam ki eloszor ezt a disztrot, tetszik a minimalizmusa, bar parszor meg tud szivatni a fuggosegek kezelesevel

Eddig Debian vonalon mozogtam (Ubuntu es tarsai) elsore kicsit forcsa volt a "minimalista" telepites.
Gyakorlaskent 3-4x ujrahuztam a rendszert "kezzel" vmware-ben (persze tutorial-al) a vegere mar eleg jol ment, bele lehet jonni.
Most Arch Anywhere-el raktam fol, ezzel persze egyszerubb, de jo volt elotte begyakorolni kezzel, mert igy az ember pontosan tudja mi is tortenik a hatterben

A fuggosegekre visszaterve, tenyleg vannak meg dolgok, amit szoknom kell

Pl VLC-t folrakva, valamiert a GUI-hoz a QT4-et csak opcionalis fuggosegkent kezeli, ezert nem indul el, ha elotte nem telepitem... Ill az MC indulasa dog lassu volt, mert a hosts fajlba nem irja bele a rendszer alapbol a hostnevet.
Kezdoknek nem ajanlott tenyleg, mert egy egyszeru program folrakasa is le tudja lassitani az embert (a fuggosegek miatt,ugye) de az tok szuper, hogy teljesen alap rendszert lehet folrakni, nincs teleszemetelve es csak az megy fol, amit te akarsz!
Szoval tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Spórolós topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB