Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Most probaltam ki eloszor ezt a disztrot, tetszik a minimalizmusa, bar parszor meg tud szivatni a fuggosegek kezelesevel

Eddig Debian vonalon mozogtam (Ubuntu es tarsai) elsore kicsit forcsa volt a "minimalista" telepites.
Gyakorlaskent 3-4x ujrahuztam a rendszert "kezzel" vmware-ben (persze tutorial-al) a vegere mar eleg jol ment, bele lehet jonni.
Most Arch Anywhere-el raktam fol, ezzel persze egyszerubb, de jo volt elotte begyakorolni kezzel, mert igy az ember pontosan tudja mi is tortenik a hatterben

A fuggosegekre visszaterve, tenyleg vannak meg dolgok, amit szoknom kell

Pl VLC-t folrakva, valamiert a GUI-hoz a QT4-et csak opcionalis fuggosegkent kezeli, ezert nem indul el, ha elotte nem telepitem... Ill az MC indulasa dog lassu volt, mert a hosts fajlba nem irja bele a rendszer alapbol a hostnevet.
Kezdoknek nem ajanlott tenyleg, mert egy egyszeru program folrakasa is le tudja lassitani az embert (a fuggosegek miatt,ugye) de az tok szuper, hogy teljesen alap rendszert lehet folrakni, nincs teleszemetelve es csak az megy fol, amit te akarsz!
Szoval tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

BoB