-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Most probaltam ki eloszor ezt a disztrot, tetszik a minimalizmusa, bar parszor meg tud szivatni a fuggosegek kezelesevel

Eddig Debian vonalon mozogtam (Ubuntu es tarsai) elsore kicsit forcsa volt a "minimalista" telepites.
Gyakorlaskent 3-4x ujrahuztam a rendszert "kezzel" vmware-ben (persze tutorial-al) a vegere mar eleg jol ment, bele lehet jonni.
Most Arch Anywhere-el raktam fol, ezzel persze egyszerubb, de jo volt elotte begyakorolni kezzel, mert igy az ember pontosan tudja mi is tortenik a hatterben

A fuggosegekre visszaterve, tenyleg vannak meg dolgok, amit szoknom kell

Pl VLC-t folrakva, valamiert a GUI-hoz a QT4-et csak opcionalis fuggosegkent kezeli, ezert nem indul el, ha elotte nem telepitem... Ill az MC indulasa dog lassu volt, mert a hosts fajlba nem irja bele a rendszer alapbol a hostnevet.
Kezdoknek nem ajanlott tenyleg, mert egy egyszeru program folrakasa is le tudja lassitani az embert (a fuggosegek miatt,ugye) de az tok szuper, hogy teljesen alap rendszert lehet folrakni, nincs teleszemetelve es csak az megy fol, amit te akarsz!
Szoval tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB