Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Apollyon
üzenetére
Beszarok, lekapcsolta a rádiójelet magától.
nmcli radio wifiparancs adja a statust: disablednmcli radio wifi onés már megy is. A röhej az egészben, hogy újraindítottam a rendszert többször is, sőt, most teljes frissítést és újraindítást is csináltam és lekapcsolt rádiójellel indul a rendszer, holott soha a büdös életbe' nem csinált ilyet. Nem is értem, hogy ez most miért...A további röhej az, hogy szombaton reggel frissítettem előzőleg, azóta használtam, többször is újra lett már indítva és semmi baja nem volt. Most meg hirtelen bumm, gondolt egyet és lekapcsolt wifivel indul.

És nincs fizikai wifi switch a gépen, szóval még arról sem lehet szó, hogy véletlenül átkapcsolódott volna.
Agyvérzés persze kerülget, amikor ilyen random baromságok miatt kell szívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB