- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fenykepezogeprol szerettem volna letolteni a kepeket, de a kartyat nem akarom kivenni belole, tehat USB kabelen keresztul. Talalkoztam a Digital Cameras remek ArchWiki oldallal. Installaltam a
libgphoto2
es agphoto2
cli klienst. Utobbival poccre letoltok,egerhezTrackPointhoz sem kell nyulni, kattingatni jobbra-balra, kijelolgetni a fileokat. Tokeletes minden, baromira szimpatikus es gyors megoldas. Azonban az SD kartya notebook-ban nem volt. Valahol egyszer azt olvastam, hogy ne a notebook-al formazzuk az SD-t, hanem bizzuk a fenykepezore. Engem azonban furdal a kivancsisag, hogy milyen filerendszerrel mukodik ez a kartya. Es itt fogyott el a tudomany, nem tudom hogy derithetnem ki, hogy a fenykepezogepben levo SD kartyan milyen filerendszer talalhato..lsblk
persze semmit nemmondlat, ezert is kellett alibgphoto2
.(#4409) Siriusb
Valahogy nem lep meg, amit irsz. En DE-t nem akarok tobbe latni! Pedig total amator vagyok, lasd a fenti kerdest. Par hete mar nagy oromomre szolgal adwm
. Arch forumon igencsak nepszeru, ahogy azawesome
is. En szurkolok.Mi meglepo,
openbox
-al keztem en is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest