Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
_Dumber_
üzenetére
Létrehoztam egy új felhasználót, a régit töröltem. Elképesztő, de amint beléptem, eltűnt a hangerő ikon, nem volt hangkártya az eszközök között, nem volt hangerő média gomb és így tovább. Mintha a felhasználónak "nem lenne jogosultsága a hangkártyához". Valamelyik oldalon olvastam ilyen problémáról talán éppen a Manjaróval kapcsolatban, de nem találom. Root felhasználóval belépve minden működik flottul. Amíg nem lépek be felhasználóval, addig a bejelentkező képernyőn van hangerő ikon és működnek a média billentyűk. Ha belépek, nincs hangkártya, de működik. Egyedül a beállításokban nincs ilyen hardver és kézzel lehet állítani a hangerőt, de minden alkalmazásban külön kell, egymástól függetlenül működnek. Letiltom a fő hangerőt, de a Yotube pl nyomja ezerrel. Ott is le kell venni kézzel. És fordítva ugyan így. Lehet ezzel együtt élni, de néha érdekes. A main hangerő nulla, bejön egy honlap és a hangerőtől és az ijedségtől majd hanyatt vágom magam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB