Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Ez az Arch egyre durvább. Már nem tudom hányadik napja napi 100 megányi frissítéseket töltöget le. Persze még ezzel sem lenne bajom, mert jó, ha minden friss, de lehet néhány héten belül költöznöm kell, és lehet akár hónapokig is nem lesz normális netem, így nem tudom, hogy majd hogyan oldom meg a frissítéseket. Persze valami netféléről gondoskodok, de lehet a napi 100 megás frissítéseket nem fogom tudni megoldani, az havi 3 giga. Mondjuk az is igaz, hogy ezt csak az utóbbi időben kezdte, előtte azért inkább csak napi átlag pár mega frissítést húzott le.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB