Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
Amit eddig észre vettem, hogy a 4-es kernelnél valószínű memória szivárgás van. Böngészés (Firefox) közben hiába zártam be egy lapot, nem csökkent a lefoglalt memória mérete, még akkor sem állt vissza teljesen, ha be zártam a böngészőt. Furcsa is volt, mivel induláskor 600 - 650MB volt a RAM fogyasztás. Pár oldal (Facebook, Youtube, stb) látogatás után már 1,5GB lett. Böngésző bezárás után alig ment 1GB alá. Az LTS kernellel viszont lehet látni a különbséget már lap bezáráskor is.
Marad az LTS kernel.Valószínű ez okozta a kép szétesést is, mivel a videokártya osztott memóriát használ, és össze vesztek rajta.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Assetto Corsa EVO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Marad az LTS kernel.
BoB