Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Köszönöm, nemsokkal utána én is megtaláltam ezt. Meg is oldotta a boot gondot.
Viszont egyelőre több környi reinstall után úgy döntöttem hogy jegeljük a viszonyunkat egymással. Mindent be tudtam állítani de valahogyan mégsem volt az igazi (WiFi nem működött jól GUI alól, bár nVidia driver fentvolt, KDE alatt néha mentek az asztal effektek, néha nem, pedig csak szimplán újraindítottam a gépet, ilyen kicsi de idegesítő apróságok). Ha lesz összefüggően 2-3 nap szabadidőm még lehet visszatérek rá, de egyelőre maradt az Ubuntu (immáron 10.10, legalább erre frissítettem).
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BMW topik
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB