Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Köszönöm, nemsokkal utána én is megtaláltam ezt. Meg is oldotta a boot gondot.
Viszont egyelőre több környi reinstall után úgy döntöttem hogy jegeljük a viszonyunkat egymással. Mindent be tudtam állítani de valahogyan mégsem volt az igazi (WiFi nem működött jól GUI alól, bár nVidia driver fentvolt, KDE alatt néha mentek az asztal effektek, néha nem, pedig csak szimplán újraindítottam a gépet, ilyen kicsi de idegesítő apróságok). Ha lesz összefüggően 2-3 nap szabadidőm még lehet visszatérek rá, de egyelőre maradt az Ubuntu (immáron 10.10, legalább erre frissítettem).
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest