- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Házimozi belépő szinten
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Hobby elektronika
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Köszönöm, nemsokkal utána én is megtaláltam ezt. Meg is oldotta a boot gondot.
Viszont egyelőre több környi reinstall után úgy döntöttem hogy jegeljük a viszonyunkat egymással. Mindent be tudtam állítani de valahogyan mégsem volt az igazi (WiFi nem működött jól GUI alól, bár nVidia driver fentvolt, KDE alatt néha mentek az asztal effektek, néha nem, pedig csak szimplán újraindítottam a gépet, ilyen kicsi de idegesítő apróságok). Ha lesz összefüggően 2-3 nap szabadidőm még lehet visszatérek rá, de egyelőre maradt az Ubuntu (immáron 10.10, legalább erre frissítettem). -
DarkByte
addikt
Telepítő CD-ről való boot-olás közben hogyan tudnék részletesebb log-ot nézni? Leszedtem a dual iso-t (32/64 bit) és a 32-bitessel beboot-ol a notim (lásd adatlapom), a 64-bites viszont az udev inicializációkor egyszer csak reboot-ol.
Ez azért is fura, mert 64-bites Ubuntu hiba nélkül ketyeg a gépemen. 
Szeretnék váltani Arch-ra, de szeretnék maradni a 64-bit mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Asztalos klub
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez azért is fura, mert 64-bites Ubuntu hiba nélkül ketyeg a gépemen. 
BoB