-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Nha megint egy probléma:
Frissen felkpakoltam ssd-re az archlinuxot , viszont nem frissíti a csomagokat .
ugye pacman -Syu erre mikor felugrik a kérdés y- helyett n-t nyomok ugyanis csak ekkor akarja frissíteni/leváltani a kmod/module-init-tools-ra , stbb.
mindegyiknél y-t nyomok . nem fut le mert /etc/mtab /etc/profile.d/locale.sh-t törölni kell előtte. Ez is megvan ekkor filesystem hibára hagyatkozik.Amire ez lenne a megoldás :
pacman -Syu --ignore filesystem && pacman -S filesystem --force
Nah így már frissíti a checking is végigmegy azonban mikor a filesystem frissítése következne kidobja hogy nem megfelelő néhány kulcs .
Aham erre jön a pacman-key --init amire végtelen ciklusú várakozási idő következik be.hmm nah hát akkor hogy is egészen pontosan ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB