Hirdetés
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Múltkor volt itt szó a KDE-ről, akkor nagyon fikáztam.
Most visszatértem Arch-ra (Gentoo-ból nagyon kiábrándultam pár nap alatt, FBSD meg nem való desktopra, pláne nem egy minden szir-szarral felszerelt laptopra, mindegy) és telepítéskor voltam olyan bátor, hogy feldobjak egy KDE-t.Tényleg sokkal jobb mint amire emlékeztem, én kb. 1 évvel ezelőtt próbáltam a KDE-t (KDE4 volt már az is) de az valami ritka bugos fostenger verzió lehetett mert itt szinte minden akkori probléma megszűntnek látszik.
Van pár dolog ami még mindig idegesít és nem jövök rá, hogy hol lehetne kilőni de csak megoldom valahogy.
Memória fogyasztás egész korrekt (ami azt illeti DÖBBENETES számomra, hogy ugyanazok a programok futnak mint anno XFCE vagy MATE alatt és ugyanannyit eszik a gép), van VSync alapból (legalább nem kell a comptonnal szarakodni), úgyhogy eddig kellemes meglepetés a KDE.Ja, és ezennel hivatalosan is bocsánatot kérek amiért olyan erősen kritizáltam a Qt-t meg a KDE-t
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Automata kávégépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest