- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Múltkor volt itt szó a KDE-ről, akkor nagyon fikáztam.
Most visszatértem Arch-ra (Gentoo-ból nagyon kiábrándultam pár nap alatt, FBSD meg nem való desktopra, pláne nem egy minden szir-szarral felszerelt laptopra, mindegy) és telepítéskor voltam olyan bátor, hogy feldobjak egy KDE-t.Tényleg sokkal jobb mint amire emlékeztem, én kb. 1 évvel ezelőtt próbáltam a KDE-t (KDE4 volt már az is) de az valami ritka bugos fostenger verzió lehetett mert itt szinte minden akkori probléma megszűntnek látszik.
Van pár dolog ami még mindig idegesít és nem jövök rá, hogy hol lehetne kilőni de csak megoldom valahogy.
Memória fogyasztás egész korrekt (ami azt illeti DÖBBENETES számomra, hogy ugyanazok a programok futnak mint anno XFCE vagy MATE alatt és ugyanannyit eszik a gép), van VSync alapból (legalább nem kell a comptonnal szarakodni), úgyhogy eddig kellemes meglepetés a KDE.Ja, és ezennel hivatalosan is bocsánatot kérek amiért olyan erősen kritizáltam a Qt-t meg a KDE-t

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB