Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
2015 van. Új projektet találtam ki. Azt sajnos még nem tudom előre, milyen nehézségekbe fogok ütközni. A cél az lenne, hogy legyen egy saját telepítőm a gépemre optimalizálva, ami kérdés nélkül, - persze a particionálás és a csatolások után- telepíti a legfrissebb arch linux -ot, az összes progimmal, és az összes személyes configommal együtt a gépemre. Tudom, hogy egy csomó configot fel kell töltenem ehhez. A cél az lenne, hogy a telepítés után egyből a belakott rendszerem fogadna. Ezt a scriptet jó lenne kombinálni egy live rendszerrel is, ami szintén a használt rendszerem lenne. Már az alapoknak nekiláttam, de még nem tudom mi lesz belőle.
Tudom, hogy túl sok előnyöm nem származna ebből hosszú távon, és viszonylag sok munkával, és karbantartással járna ez a cucc. A cél igazából a tanulás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB