Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Manjaro Gnome Community Edition 3.8.10-et használok. Mivel még nem csináltak Community 0.8.10-es csomagot, így a 0.8.9-ből telepítettem.
Csak a saját alkalmazásaimat tettem fel pluszban (egyik sem érinti a bluetooth csomagokat) és a számomra szükségteleneket kipurgáltam, így 1076 csomag van fent, úgy, hogy csak a Wine és a hozzávalók hiányoznak, pl.:VB is fent van.Listázom, hogy mi van fent, függőségekkel:
bluez
Függőség: libical, dbus, glib2
Igényelt: gnome-bluetoothgnome-bluetooth
Függőség: gtk3, hicolor-icon-theme, libnotify, bluez
Igényelt: gnome-control-center, gnome-shell, gnome-users-sharesbc
Függőség: glibc
Igényelt: pulseaudioA pároztatás nem volt döccenőktől mentes, pár percig tököltem vele. Érdekes, tegnap este ment, most állandóan szétkapcsol. Csatlakozik 1-2 másodpercig megy, majd szétkapcsol

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB