Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Újabb probléma, eddig ilyennel még nem találkoztam: microSD 64GiB
Felmásolom a filmet és lejátszható. Kiveszem a kártyát, majd visszateszem és a file méret 0B. Mind a három függőség telepítve az exfat-hoz. Eddig mindig is működött, de ez az első alkalom, hogy használni szerettem volna, mióta újra feltettem a Manjarót (4 napja kb). A kártyán lévő korábban felmásolt adatok nagy része is Manjaro alól származik, tehát korábban probléma nélkül tudtam használni, innen szoktam filmeket nézni.
Felmásolom és le tudom játszani. Eltávolítom, visszateszem és nincs rajta semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB