-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
Apollyon #1062 üzenetére
Teljesen egyetértek.. Gondolkodom is hogy mire lehetne cserélni, de munka szinten és haveri szinten is olyan sokan használják, hogy sajna ez már így marad.. Talán egy vállalkozó kedvű programozó csinál egy új frontendet.... de sajnos amíg a microfos uralja a szervert addíg ennek vajmi kevés az esélye
A felugró üzeneteket még meg tudom oldani.... van más notify app ami kezeli és - ha még egyesével is - de a skype is ad lehetőséget a beállításra. Csak a bejövő hívást nem kezeli még tökéletesen.
Van olyan üzenetküldő - ha jól tudom a pidgin - ami kezeli a skype üzeneteket.. de a hívást ez sem.Ugyanakkor bepozicionáltam a jobb képernyőt a jobb alsó sarokba (felül van a vakfolt) így megoldható..
A tallózás ablak jobban érdekel.. Ezt kellene megoldani !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest