- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Elemental #13570 üzenetére
Jól tudok úszni, emiatt sosem rettegtem hogy a szemembe hogy a torkomba megy a víz ugyanígy nem rettegtem a gyereknél sem. Ahogyan vannak kényes anyukák úgy vannak kényes apukák is nem feltétlen kell egyértelműen leírni a női nemet azzal hogy jaj nem tudják tartani a gyereket. De mint írtam senkinek nem kívánom azt az érzést ahogy a fiam rámnézett és mondta hogy ne!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Elemental #13570 üzenetére
persze, ez is olyan mint pl. a bölcsődei/óvodai beszoktatás, ott is sokszor a szülőről ragad át az ellenérzés a gyerekre, csak nem akartam még tovább dramatizálni a helyzetet a hozzászólásomban
ide is lelkileg felkészülve kell menni (akárki is megy) és előre lefektetni hogy milyen visszajelzésre mit reagálunk, mert lesznek váratlan helyzetek.
nem vagyok orákulum továbbra sem, a véleményemet írom le.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest