Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Topicindító kérésére zárva. Itt folytassátok: Bővebben: link
-
Husky
aktív tag
Szeretem az ilyen híreket, lehet fogadni hogy ki szerint mi lesz. Aztán jön a pofáraesés...

Bemásolom ide a másik topicból az én tippemet: ''...nem tartom kizártnak. Most, a MiniMac után már van realitása egy még olcsóbb, még tömegcikkebb Mac-nek. Persze a 'rendes' Apple gépekben nincs sok értelme áttérni, ott hosszabb távon a Cell-t látom befutó procinak...''
Kérem uraim, tegyék meg tétjeiket. -
Xero
nagyúr
Meglátjuk...
Én azért 7-8 fele nézem a keynote-ot ha tudom.
Nekem pl pont 8 mi dohog majd a gépben csak gyors és jo legyen. Perpill az uj ibookot varom és nem is lennék szomoru ha vlami 2ghz koruli dothan kerulne bele.
De azt jegyezzuk meg azzal ha az apple áttér x86-ra akkor sem fog minden suttyo hardveren elfutni az osx.
Jobb is!
Üdv -
atus33
tag
További cikkek:
Overclockers.com spekuláció: Bővebben: link
Theinquirer cikk: Bővebben: link
A fiúk néha billentyűzetet ragadnak vasárnap is, ha van valami érdekes
Úgy tűnik, igaz lesz.
Most vagy az jön, hogy a Prohardver hétfőn délelőtt le meri közölni a bizonytalant (bár nemrég égette meg magát
), és akkor ez a thread befagyasztható, vagy pedig az lesz, hogy csak a bejelentés után merik leközölni Steve Jobs bejelentését, és akkor ez a topic szintén zárható. Na ez meg az én spekulációm 
-
atus33
tag
Sziasztok. Egyik legérdekesebb hír mostanában: az Apple hétfőn vsz. bejelenti, hogy x86 processzorokra vált.
Eredeti CNet cikk: Bővebben: link
Ars Technica fejtegetés: Bővebben: link
Egy árulkodó blog bejegyzés egy Linux kernel fejlesztőről, akinek az Apple munkát ajánlott: Bővebben: link
Hmmmm. Ha nagyobb a verseny, minden versenyző jobban igyekszik, igaz?
Ez így lesz az oprendszerekkel. Az asztali gépeken használt architektúrák száma viszont csökken (megszűnik egy valamennyire elterjedt Power procis asztali és hordozható gép). Úgyhogy hardverben viszont kisebb lesz a verseny.
Aktív témák
Hirdetés
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- Macbook Air 13" M2 - ÚJ, AKTIVÁLATLAN, 8 CPU 10 GPU, 16/256 GB - Apple garancia (117)
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én azért 7-8 fele nézem a keynote-ot ha tudom.