Hirdetés
-
PROHARDVER!
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Pulzus nem megy folyamatosan, az biztos, minden más meg úgy van, ahogy anno először párosítottam a telóhoz. Tehát kb. semmit nem változtattam. Így ha éjfél körül leveszem a töltőről, akkor másnap estére 40% körül van az akku. Ami éjjelre még elég, de a következő napot már nem bírja végig. És ha ugye reggel elmegyek itthonról, akkor nincs máshol töltőm, hogy rátöltsek napközben. Úgyhogy, hiába van még benne energia az első nap végére, akkor is naponta töltős a cucc.
Lehet, érdemes lenne jobban beletúrni a beállításokba, nem tudom.
Nekem egy 5 W-os Apple töltőre van rádugva, de mintha az derengene, hogy nem is tud többet az óra töltője, mint 3, vagy 5 watt. De van egy iStyle 20 W-os töltőm, ki fogom vele próbálni. Azt egyébként írták is, hogy a 6-hoz képest a proci ami egyel régebbi, és a töltés lassabb. Csak nem tudom, mennyivel, mert 6 vagy 7 még nem fordult meg nálam.
Igazából, nem összehasonlítási alap, de volt egy Samsung Active Watch 2 44 mm-em, és az két napot röhögve ment, a harmadik napra jutott el csak oda, hogy azt már nem feltétlenül bírta végig. Az ilyen szempontból kényelmesebb volt egy fokkal, meg is próbáltam használni az iPhone-hoz párosítva, de nem volt az igazi, ezért lett az SE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bestbuy játékok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs