-
PROHARDVER!
Apple Music
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
anderledani #149 üzenetére
A magyar zenék sajnos hátrébb vannak a sorban...
Én azon voltam felháborodva, hogy tinédzserkorom kedvence, a Duran Duran sem volt első körös lossless. -
nord_
veterán
válasz
anderledani #145 üzenetére
Főleg a 80-as évek zenéi: induláskor alig volt, mostanra alaposan beindult.
-
domerator
veterán
válasz
anderledani #145 üzenetére
Őszintén szólva nem figyeltem rá pontosan, de mintha lett volna pár zene, ami a kezdeti napokban normál kódolással jött volna, mostanság meg veszteségmentesen... de meg nem mondom melyik volt az.
Amúgy is veszteségmentest inkább csak autóban hallgatok, otthon a két nagy homepod hangzása normál AAC-ben jobban bejön nekem, mint az iPhone-ról a lossless, szóval otthon nem látom hogy melyik milyen.
Néha rámjön a hallgatózhatnék és keresek audiophile teszt zenéket, na akkor kitrükközöm a losslesst a homepodra, de érdekes, hogy még ezeknél se mindet engedték ki losslessben. Viszont ezek között akad 24/96-os... na azok kirobbannak a homepodból. -
domerator
veterán
válasz
anderledani #141 üzenetére
Nálam is előfordult már nagyritkán (3-4 alkalommal mióta bevezették a losslesst), de szerintem ez még a kezdeti botladozásuk. Amúgy le a kalappal, egyre több zene szól losslessben!
-
nord_
veterán
válasz
anderledani #141 üzenetére
A telefon kényszerített újraindítása se oldja meg a problémát?
-
anderledani
őstag
Most már kijelenthetem hogy szinte minden legalább 96khz-es zenénél a szám felénél átugrik a következő számra, van amikor sistereg is. Ez a hiba áll fenn nálam is: [link]
Itt egy minta felvétel:
[link]
Egyébként szerintem valamilyen memória túlcsordulás lehet, mert adott számnál mindig ugyanott következik be. -
anderledani
őstag
Most egy másik számról is tovább ugrott… Green Day - 21 Guns
amúgy megjött a soundmagic a30i aliról, eredetinek tűnik -
anderledani
őstag
Nekem pl van egy szám ami nem megy végig, átugorja a félénél. 192/24-es a szám.
Ez a címe: Creedence Clearwater Revival - Green River -
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Spotifyról való költözéshez melyik most a legajánlottabb mód? Az összefoglalóban láttam kettőt, van esetleg ingyenes, vagy egy egy havi fizetést mindenképp be kell nyelni? Elég sok playlistet, számot is átvinnék. -
Lulu123rányo
kezdő
válasz
anderledani #126 üzenetére
Koszi a linket benevezek en is ra
-
domerator
veterán
válasz
anderledani #124 üzenetére
Koszi a tippet, azt nem tudom hogy az új vám es áfa szabályok miatt mennyi lesz a vége az alirol. Itthon drágább de legalább garis, meggondolom hogy megéri-e a többletet…
-
domerator
veterán
válasz
anderledani #118 üzenetére
Szerintem meg de... én homepodon tudom hallgatni CD minőségben (16/48) akkor, ha a homepod nem a netről húzza le a zenét, hanem az iPhone-ról kapja AirPlayen.
-
domerator
veterán
válasz
anderledani #119 üzenetére
Pont ilyet néztem ki én is magamnak, jövő hónapban beújítom.
-
golya85
csendes tag
válasz
anderledani #119 üzenetére
Elvileg official store. Szemeztem már én is vele, ennyiért még bele is fér. Rendelhető itthonról is kb dupla áron, azt már kicsit sokallom. [link]
Egy véleményt szívesen olvasnék, ha van már valakinek ilyen.
Esetleg tippet valami másik DAC-ról, ami megéri? -
wrathchild
tag
válasz
anderledani #118 üzenetére
Apple ügyfélszolgálat azt mondta, megy.... ezért kérdezem, esetleg Valaki használja-e?
De ettől még az is lehet, hogy nem megy. -
anderledani
őstag
Megrendeltem ezt, remélem nem fake
[link] -
anderledani
őstag
válasz
wrathchild #117 üzenetére
Egyelőre tudtommal airplayen nem megy.
-
wrathchild
tag
Üdv! Tudja/használja esetleg valaki a Lossless Apple Music zenehallgatást bármilyen audiorendszeren? Kérdéseim:
ha egy eszköz (pl. Denon AVR, vagy Bluesound Node 2i hálózati lejátszó)
Airplay 2 kompatibilis, akkor ebből egyenesen következik, hogy:
1: tudok Apple Music Lossless Audio-t hallggatni azon a wifin keresztül?
1/a: ha nem következik egyenesen, akkor milyen egyéb feltétel megléte szükséges?
2: ebben az esetben is szükségszerűen megmarad a veszteségmentesség?
Köszömöm! -
törölt tag
válasz
anderledani #114 üzenetére
Nem megy. Készülőben van egy Windows-os Apple Music app, de ezt még nem adták ki. Az iTunes-szal már nem foglalkoznak.
-
anderledani
őstag
A veszteségmentes zene megy iTunes windows alkalmazásban is?
-
törölt tag
válasz
Lulu123rányo #102 üzenetére
Több oka lehet a hangzásnak:
újdonság varázsa
Apple Digital Masters
itt van egy pdf link hogyan készül az AACSpotify Ogg Vorbis codec, weben ők is már AAC
Apple-nél most már lossless és spatial audio is elkezdődött
ha a Spotify-t alapértelmezett beállításokkal használtad, kisebb bitrate és ott az audio normalizálás be van kapcsolva, Apple Music-nál nincs (sound check)
-
Lulu123rányo
kezdő
Egyébként ezzel a DAC-al megoldható Hi-Resolution Lossless
Meg persze nem árt egy jó fullhalgato -
Norbi.
őstag
válasz
Lulu123rányo #102 üzenetére
[link] en ezzel raktam az a listaim.
vagy az is jo, amit Aweriot irt. -
Lulu123rányo
kezdő
Sziasztok!
Váltani szeretnek Spotify-tol Apple Music-ra , Spotify-rol áttudom valahogy vinni a kedvenceket ?
Egyébként gyerekek nem használtam Apple Music-ot hangzás téren jobb , van pár rendszerem ég és föld vagy placebo vagy nem tudom.
Koszonom válaszotokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest