Aktív témák
-
Pí
csendes tag
Üdv!
Én ugyan nem vagyok otthon annyira az informatikában mint itt sokan de sok gépet láttam már évekig nyúzni és van egy hangyányi felhasználói tapasztalatom. Ami már elég volt ahoz hogy meg fogalmazódjon benem a kérdés hogy ha már külön topic van a SONY VAIO-nak. Akkor Mac-i is meg érdemelne egyet.
Mivel:
Egyre jobb a magyar országi képviselete.
Jól néz ki és jól van össze rakva élmény meg érinteni.
És rengeteg apró részlet mesterien kisdolgozva amihez piszkosul könnyen úgy hozzá szokik az ember hogy észre sem veszi.
Egyfolytában bővül ö szoftverres és hardver támogatás.
Igaz áruk is van nekik de ha már felső kat SONY VAIO-el már éppen versenyre kellhetne nem?
Miért van az hogy eddig az egyik kétségtelenül legkomolyabb vassal nem foglalkoztak?
A gépek egy igazi színfoltjával?
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ford topik
- Gyúrósok ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 i7-11G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Arany János - Kapcsos könyv
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest