- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocibuuu
csendes tag
Amire kell az inkább munkára gondolok itt Office, Adobe csomagok ( Ps, Flash) , Video vágás Vegas Prog...úgyhogy ezt még az itthoni is viszi, of korsz minimális játék persze de itt a hangsúly a fentieken van amik nem vészes progik. Most a Pro végülis egy nagyon ütős darab így lehet hogy kisem tudnám igazából használni. Gondolom hogy nem ,de Ebay-en látok 380körül is persze hogy olcsóbb...csak kitudja mennyire megbízható...de ne álmodjak ilyen 250körül ezek szerint
-
bocibuuu
csendes tag
Sziasztok a segítségetekre tanácsotokra lenne szükségem.
Még sosem volt Apple gépem, viszont a Pc-ket jól ismerem. A fórumban beleolvastam, jó és megbízható válaszokat láttam, a kérdésem az lenne hogy : a Macbook-ok on teljesmértékben futtathatók e azok a programok amik pc-seken.
és árakat elnézve Macbook-Pro 17'' nézegettem, de az ára kegyetlen sok. Én olyan max 250körül gondolkozok +- egy kevesebb összeggel, mert hiába van a forgalmazóknál 10% os akció azért 732 e ft nem egyszerű, Tud e valaki segíteni hol érdemesebb kutakodnom. Ebayre gondoltam de kitudja milyen megbízható és angol billentyűzet magyarra nemtom mennyire cserélhető főleg ha egybeépített alus a gép.
Köszönöm válaszotokat.
Boci
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged