-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Eladtam az asztali gépem és helyette egy kis netezős laptopot szeretnék. Windowsból elegem van. Gépekkel se akarok már nagyon foglalkozni. Macbookot néztem ki erre a célra.
Viszont nem tudom, hogy 8 vagy 16Gb-os és sima vagy pro.
Amire még használnám az a cloud gaming. Próbálta valaki macen? Van egy 27-és monitorom, arra kötném rá játéknál.Eddig még csak windowsos gépeket használtam.
-
Mate
nagyúr
válasz Boss81 #96016 üzenetére
Köszönöm!
Air M1 és pro M1 közt nézelődők. Lehet akkor maradok 8Gb-nál.
Milyen rejtett költségek vannak? Értem ezalatt a dockolokat, hogy rátudjak dugni külső monitort, biztosítást, fóliát stb. Sima USB-s billentyűzetet és egeret kezelnek a Mac-ek?Illetve MM-ben megnéztem a gépet és lassúnak illetve nagyon fényes felületűnek tűnt a gép. Valóságban ez mennyire zavaró? Napos környezetben például.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Köszönöm az infokat
Hétvégén lehet meg is rendelem a masinát
-
Mate
nagyúr
Hol érdemes air-t venni? Nézegettem HA-n eladókat 1 év garanciával annyiért adjàk, mint pl. edigital évvel.
-
Mate
nagyúr
Köszönöm!
Akkor gyakorlatilag ezek közül bármelyik?
-
Mate
nagyúr
Használt M1 esetén mit érdemes megnézni vásárlás előtt? Dobozba minek kell lennie?
-
Mate
nagyúr
válasz consono #96951 üzenetére
“Mentsd le az adataidat, jelentkezz ki iCloud-ból, iMessage-ből és a Face Time-ból, iTunes-ból és indítsd újra a gépet. CMD+R billentyűk lenyomásával lépj a Recovery menübe és töröld a Macintosh HD-t, majd ugyanitt indítsd el az online telepítőt. Apple magyar nyelvű leírás: [link] Saját tapasztalatok: [link]”
Ezeket?
-
Mate
nagyúr
Emagon, edigitalon, MM-ben 379.000-ről felvitték az árakat 399.000-re. Akcióra készülnek és azért árazták fel vajon?
-
Mate
nagyúr
Tudom, hogy van az összefoglalóban összeírva néhány app, de milyen alkalmazásokat ajánlatok egy kezdőnek? Nem feltétlen baj, ha fizetős, csak jó legyen. Leginkább alkalmazáseltávolító érdekel.
Egyébként egyelőre nagyon tetszik, de iszonyat fura Win után
Illetve vissza akarom állítani gyári, dobozból kivett állapotra. Annak mi a menete?
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Elkezdtem belakni az új vasat és ismerkedni a rendszerrel. Felmásoltam a gépre 157,7 GB kép+videót. Beimportáltam Fotók-ba és elkezdte feltölteni őket. Ez elvileg sikerült is neki. Telefonon látom is. Viszont ha megnézem az iCloud tárhelyet, akkor összesen 41,8 GB helyet foglalnak a képek. Lenne még hely cloudban.
Cloudban tömörítve tárolják? Vagy mi az oka, hogy ennyivel kevesebb helyet foglalnak ott a képek, videók?
-
Mate
nagyúr
Ezt ismeri valaki?
HDMI és RJ45 kellene nekem. Ez egész jónak tűnik. Próbálta már valaki kábeles nettel az M1-et? -
Mate
nagyúr
Köszönöm!
Mit tudnátok ajánlani hdmi+RJ45-re?
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Mágneses töltőfejet szeretnék az M1 air-hez. Használ valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro Retina 13" M2 8C / 10C / 16GB RAM / 256 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- MacBook Air Retina 13" M1 Chip / 8GB / 256GB / Magyar billentyűzet - 60 nap garancia
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Macbook Pro 14" - 2023, M2 Pro, 16/512GB, 98% akku, garancia
- MacBook Air 2020 Újszerű/8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3774/
- Macbook Pro 2012 MID i5 8gb ram 240GB SSD Magic Mouse egér gyári táv 2 akku
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- MacBook Pro 2022 - M2, 256/8GB 13" touch bar
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
- MacBook Pro 2020 i9 16 inch 32gb ram 3 ciklus 27% Áfás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest