- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz Morph33 #98003 üzenetére
Pár nappal ezelőtt is volt frissítés. 1-2 hete jött ki a 11.5.1, most pedig a legutolsó a 11.5.2, de nagy változást nem sikerült felfedeznem benne. Ha jól emlékszem akkor csak bugok javítását írták benne.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
törölt tag
válasz Morph33 #98455 üzenetére
Én is kíváncsi lennék, hogy mi alapján döntik el a magyar Macbook billentyűzete milyen legyen. A magyar forgalmazó nem tud szólni Cupertinoba, hogy máshogy kellene rányomni a jeleket? Pl. kukac a Q-ra eléggé hülyeség a command quit miatt. A csillag ujjgimnasztika bűvészkedés. Ránézek az amerikaira minden ott van kéznél csillag, kukac, # stb.
-
veterán
-
-
Jano_023
őstag
válasz Morph33 #100967 üzenetére
Szerintem mindenki maga dönti el, hogy mennyiért és milyen márkájú és főleg honnan szerzi be a hubot.
Én egy megbízható márkát szerettem volna és olyan helyről ahol tudom hogy vissza tudok menni panaszkodni, ha esetleg tönkre megy vagy valami kárt okoz a gépben.
Szerintem ezeket mérlegelve kell ezt a döntést meghozni és lehet hogy a te 7000ft hunoddal nem lesz soha semmi baj és a gépnek sem (én legalább is ezt kívánom), de én nem voltam ilyen bátor.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz Morph33 #100972 üzenetére
Igen érthető amit írsz, ezért jó hogy több fajta hub van és mindenki a saját igényeinek megfelelően tud választani.
@sityupityu:
Nekem is melegszik de nem vészesen.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest