- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2025: komplett desktop PC, ROG logóval
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz monsterbeats #6964 üzenetére
itt vannak jók, én a CyberCleant javaslom!
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
TheMarci
addikt
válasz monsterbeats #6964 üzenetére
Amikor lenyomod a billentyűt teljesen (tisztítás közben), akkor egy szintbe kerül a billentyűk közti fém résszel, így arról is könnyen le lehet szedni a koszt. Amúgy úgy szoktam tisztítani, hogy a szivacsot/pólóm/pzs-t rányomom a billentyűzetre, és dörzsölöm vele, és akkor mindig benyomódik a billentyű/billentyűk, ahol dörzsölöm, és közöttük is tiszta lesz.
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz monsterbeats #6962 üzenetére
Nedves bármivel. Pólómmal szoktam, vagy megnyalogatok egy pzs-t, és azzal letakarítom a koszt.
Do You Dream?
-
Xero
nagyúr
válasz monsterbeats #6913 üzenetére
Akkor állíts be egy location-t az otthoni eléréshez. Csak a saját routered adatai legyen lementve és kapd ki a pipát az ask to join networks elől. Így nézzen ki (nyilván saját SSID):
-
nagyúr
válasz monsterbeats #6913 üzenetére
Hülye kérdés, de a check box-ot bepipáltad, a Hálózat megjegyzésénél? Elvileg csak az új hálózatokra kérdez rá.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Xero
nagyúr
válasz monsterbeats #6911 üzenetére
Ha elérhető az adott SSID-jű hálózat (akár rejtve) akkor megpróbál csatlakozni.
-
e30st
tag
válasz monsterbeats #6882 üzenetére
szerintem kapcsold ki az automatikus időzónát.
nekem is volt olyan, hogy amikor a suliban kötöttem rá az ethernet kábelt, mindig automatikusan átállította magát new-yorki időre. -
Ear001
addikt
válasz monsterbeats #6871 üzenetére
Az, hogy az OS X filozófiája az, hogy egy mappába beöntöd az összes azonos médiát-zenét-képet-videót és ő majd abban rendet tesz, nem kell mindent kismillió almappába csomagolni.
-
Xero
nagyúr
válasz monsterbeats #6869 üzenetére
cmd+o - kiválasztod a foldert ahol a zenék ülnek - vársz
-
Xero
nagyúr
válasz monsterbeats #6867 üzenetére
Miért nem próbálod ki? Egy perc alatt rájöttél volna, hogy tök mindegy ezek után hol van a zene, az marad a helyén csak az adatbázisba írja be az iTunes és szépen bekerül a programon belül a Librarydbe.
-
Sakab
senior tag
válasz monsterbeats #6865 üzenetére
Ugyan ott be tudod talózni h meik mappa legyen a media tár.
[link][ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz monsterbeats #6862 üzenetére
Preferences - Advanced - Copy files to iTunes Media folder when adding to library
Innen pipát ki.
Egyébként nem fogom megérteni, hogy az ilyen esetekben, a usereknek miért nem triviális első lépésnek átnézni a beállításokat?
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz monsterbeats #6731 üzenetére
Nem, vedd le nyugodtan, amúgyis pár havonta ajánlatos portalanítani szerintem. A csavarokra vigyázz, 3 különböző fajta van.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Misi1979
őstag
válasz monsterbeats #6729 üzenetére
mbp, +1:
erősebb proci, strapabíróbb, ssd bővíthetőség második vinyő mellett (optibay), könnyű az alkatrészek cseréje, akku, ram stb.A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
e30st
tag
válasz monsterbeats #6706 üzenetére
milyen böngésző? azt tudom ajánlani, hogy használj google chrome-ot. macen az a legjobb.
-
Misi1979
őstag
válasz monsterbeats #6701 üzenetére
Attól függ, mennyire sürgős, Pesten idokinak van, ott 15k, egy szegedi srác árulja 10k-ért darabját, plusz ebay-en keret: 12 USD szállítással együtt. De érdemes venni egy külső dobozt is a superdrive-nak, én egy ilyet vettem, 20 dodóért.
Annyi, hogy ugye a szállítás kicsit hosszadalmasabb. Megtehetném, hogy megveszem idokiéktól horroráron a keretet meg a külső superdrive-tartót, de kicsit (nem kicsit) átverve érezném magam. Úgyhogy részemről ebay.
-
Misi1979
őstag
válasz monsterbeats #6699 üzenetére
Fogalmam sincs, snow leónál vagyok egyelőre.
A superdrive lecserélése garivesztéssel jár, ha észreveszik.
Ha nem gányolsz, nem veszik észre. Kb ennyi.A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Misi1979
őstag
válasz monsterbeats #6697 üzenetére
Nem. A ram, a hdd elvileg cserélhető garivesztés nélkül.
-
xedos
addikt
válasz monsterbeats #6692 üzenetére
Vatera- n láttam, vagy ha Pesten vagy, bemész bármelyik boltba...
-
monsterbeats
tag
válasz monsterbeats #6691 üzenetére
még azt szeretném, hogy kívülre, belülre átlátszó fóliát hol lehet venni? ha csak a fedlapra tudtok, vagy csak a belő részre, külön, az is jó.
Macbook Pro 13" - i5 2.4GHz, 8GB, 500GB. - elnézést a lassú, hibás üzenetekért, gipszben nem az igazi.
-
e30st
tag
válasz monsterbeats #6685 üzenetére
ilyet nem lehet beállítani. telepítési sorrend szerint rendez, neked kell átrendezni manuálisan, ha név szerint szereznéd.
-
<NewL>
addikt
válasz monsterbeats #6685 üzenetére
Misi1979 : akkor most a tiedben 8Gb van? mennyivel lett gyorsabb, mennyivel észrevehetőbb +4Gb? mennyi árban és mínőségben azért már jó 2x4Gb ram ami a MBPrókba való?
kicsit fejleszteni kellene a gépet, mert egyre lassabbnak érzem ezzel a mai frissítéssel sem oldódott meg semmi úgy veszem észre.
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
QuarK
senior tag
válasz monsterbeats #6547 üzenetére
egyik se. mini displayport - dsub
-
sirály69
őstag
-
Ear001
addikt
válasz monsterbeats #6486 üzenetére
Nem ajánlja fel azt a menüpontot, hogy letölti a meghajtókat a Bootcamp, vagy miért nem sikerül?
-
monsterbeats
tag
válasz monsterbeats #6485 üzenetére
a másik kérdés ki is maradt. fent van a bootcamp segítségével egy win7 is, de a drivert a bootcamp asszisztenssel nem tudom letölteni, valami más forrásból nem tudom megoldani?
Macbook Pro 13" - i5 2.4GHz, 8GB, 500GB. - elnézést a lassú, hibás üzenetekért, gipszben nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- E-book olvasók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- iPhone topik
- Szemtelen áron futott be a minden földi jóval felvértezett Redmi K80 Pro
- New Game Blitz - 2025
- CES 2025: komplett desktop PC, ROG logóval
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Apple MacBook Pro 14! M4 Pro / 24GB / 512GB! 33Hó Garancia! BeszámítOK
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- MacBook Pro 2016 13" Touch Bar/8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./p3956
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest