- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Notebook hibák
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
ahogyan előttem is említették páran, mindenképpen a 15"-os modellben gondolkodj, ha hosszú távra tervezed a MBP-t fotószerkesztéshez. én is a 13"-os modellel indítottam, de fél év után lecseréltem a nagyob és erősebb modellre. én napi szinten dolgozom a LR-mal, PS-sel, elsősorban asztali gépen, de egyre többször a macbookon is. nem mondom, hogy képtelenség a kisebb modellen dolgozni ezekkel a progikkal, de türelem kell hozzá.
-a 4 magos cpu sokat dob a teljesítményen, főleg az import-exporton
-dedikált vga is hozzátesz azért, de az főleg PS-ben számít
-ha nem külső monitort kötsz rá, hanem magán a laptopon dolgozol, akkor sztem eleve felejtős a kisebbik modell, én nem mertem (véglegesen) egyenesre igazítani egy-egy fotót, mert annyira bizonytalannak éreztem a kis képernyő miatt. az a +2 col rengeteget számít, egy 15"-os gépen simán lehet dolgozni. persze aki kicsit is komolyabban gondolkozik fotózásban, annak kötelező egy jobb monitor! (min. 24", srgb színtér)azért megjegyezném, hogy sajnos mivel a hűtés igen gyatra - a 2015-ös modellen tuti, újabbakat nem tudom -, ha bekapcsolod a LR-ot, gyakorlatilag azonnal felvisít a venti, és kis használat után érezhetően le is szabályoz a proci, állítólag olyan 2-2,2 ghz-re, ami azért elég ciki. pláne, hogy a LR még mindig inkább az órajelnek örül, mint a sok magnak, kivéve import-export
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa EVO
- Proxmox VE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13" 2020 (A2251) // CTO // i7-1068NG7 (4C/8T), 32GB DDR4, 512GB PCIe, TouchBar
- Apple MacBook Air 13" 2017 (i5 1,8GHz, 8/128) TÖBB DARAB, SZÁMLÁS, 2 ÉV GARANCIA (84.990-tól)
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Apple MacBook Air 13" M2 Chip 8GB 256GB (MLY33MG/A) - bontatlan új - 1 év Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest