- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz tothl #110298 üzenetére
Akarod másra is használni, mint Mac-hez csatlakoztatás?
Mert akkor az APFS fájlrendszerrel jársz a legjobban, illetve ha csak alkalmanként használnád Windowson, akkor ugyancsak a Paragonnál maradva van Windowsra is APFS írás/olvasást lehetővé tevő változat.
Én Lightroom katalógust nem tennék olyan könnyen sérülő fájlrendszerre, mint az exFAT, hacsak nincs megoldva a rendszeres backup más meghajtóra. Másik pedig, hogy én például egy Samsung T7 1TB-ot teszteltem sebességben exFAT és APSF mellett is, volt azért különbség, egy bő 20%-ot eldobott exFAT mellett.
Én APFS vagy NTFS fájlrendszert választanék, attól függően, hogy Apple vagy Windows környezetben használnád többet. Ha meg kell a szélesebb elérhetőség, mert exFAT-ot támogató okos TV-hez is csatlakoztatnád, akkor választanám csak az exFAT-ot (nekem van egy 256 GB-os pendrive-om, az pont jó arra, hogy a TV-be dugdossam másoknál... otthon azért a hálózati lejátszás így 2023-ban egy kulturáltabb megoldás).
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Apple Apple Macbook PRO 256 GB Space Gray - 24 hónap Garancia - 092
- MacBook Pro13 Touch Bar, Retina HUN! 256GB Doboz új állapot!
- MacBook Pro 13" Retina Mid-2017 i7-2.5Ghz 16GB 500GB garanciával, üzletből
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest