- Léghűtés topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
lugosi #38808 üzenetére
Nekem van és erre nem igazán alkalmas (egyébként én is erre használom, onnan tudom :-).
Egyrészt nem nagyon tudod csak egy partíciónak beállítani, ahogyan gyárilag van, de ez önmagában még nem akkora baj. (Time Machine mentés méretét a sparse.bundle fájl méretének beállításával és lezárásával lehet korlátozni vagy nem használod erre.)
A nagyobb baj, hogy lassú. Win alól is látszik egyébként. (És állítólag pár év után meg szokott dögleni, szóval eleve inkább másodpéldányt/backupot tegyél rá.)
Viszont bele tudsz dugni még vinyó(ka)t. Az se lesz gyors. Nem gyorsat azért úgy képzeld, hogy 3-4 ember tud róla párhuzamosan filmet nézni kisebb felbontásban, csak akkor már más adatot nem nagyon mozgatok addig.
A vinyók, amiket meg tudsz osztani rajta keresztül, azok HFS+-ra kell hogy legyenek formázva.
Szóval ha van egy TC-d vagy ocsón hozzádvágják, akkor ne szaladj el előle, de alapvetően tárhelynek egy elég drága szükségmegoldás.
Előny: Back to My Mac-kel akárhonnan el tudod érni. (A megosztott vinyókat, amiket beledugtál, szintén.)
Viszont mint routert én szeretem, meglepő helyeken lett netem, amióta van itthon egy ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 25.000 ft tól elvihető HP 840 G11 Ultra 5
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged